“The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it.”

Bianca 4
Bianca Streng toa-heftiba-unsplash
cropped-07June2022_0920.jpg

WELKOM

Leuk dat je een kijkje op mijn site neemt. Ik ben Bianca en altijd in voor een nieuw creatief project. Mijn hoofd borrelt altijd.

Met veel liefde werk ik in de modebranche. Geen dag is hetzelfde: er is altijd dynamiek, het is afwisselend en er zijn volop uitdagingen. Dat ik met mijn creativiteit oplossingen kan realiseren en de wereld een stukje mooier kan maken, vind ik te gek.

Duurzaamheid is de rode draad binnen mijn werk. Omdat ik vind dat hier binnen (en buiten) de mode-industrie nog veel stappen te zetten zijn, ligt hier mijn focus. Doordat ik mijn eigen label heb opgezet, weet ik exact met welke uitdagingen merken te dealen hebben. Binnen mijn werk als (freelance) designer, schakel ik graag met mijn opdrachtgevers of leveranciers om de juiste afwegingen te maken en deze door te voeren.

FASHION CONSULTANT & DESIGN COACH

Als Fashion Consultant en Design Coach begeleid ik bedrijven in hun duurzame transitie naar een toekomstbestendig bedrijf.

Het geven van workshops en lesprogramma’s op scholen en modeopleidingen is ook een belangrijk onderdeel van mijn missie. Op deze manier wil ik de generatie van de toekomst bewuster maken van het modelandschap, de uitdagingen die er nog liggen, maar zeker ook de mooie ontwikkelingen benoemen en laten zien.

Naast mijn missie, vullen reizen, muziek en lekker eten een groot deel van mijn dagelijks leven. Dit doe ik het liefst met mijn vriend, 2 kids, vrienden en familie.

Mijn creatieve activiteiten komen vanuit mijn studio in het centrum van Oudewater. Oudewater ligt in het Groene Hart, tussen de grote steden in. Een oase van groen en rust met de stad binnen handbereik.

 

Heb je speciale wensen, verzoeken,
of kan ik iets voor jouw bedrijf betekenen?
Laat het me weten.